Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Argentina - Φράγκο 2-4


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάγκες υπάρχει ένα νόσημα που λέγεται "ασθένεια της Κυριακής" κ φορείς του είμαστε εμείς, οι άρρωστοι της ...σερμενίκ τζούνιορς, της ...τσακαρίτας των αγράφων, του Α.Ο.Φ, δηλ. της ARGENTINAS KARDITSAS!
το πρωΐ θα αγωνιστούμε όπως αξίζει σε μέλη της Ο.Π.Λ.Α γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παρά τις αλυσίδες μας...

Unknown είπε...

Pame re paidia dinami reee!!!h kaliteroteri omada tou kampou leme!!!! kai meta apo kathe mats gia kamia mperitsa gia na goustaroume oloi

Ανώνυμος είπε...

γιατί τόση μούγκα ρε συναγωνιστάκια? κ για να απολογηθώ για μένα ήμουνα κρεβατομένος απ' την Κυριακή το βράδυ βλέπετε μ' έφαγε η ...προθέρμανση κ η πάχνη κ όχι η αγωνιστική δράση..!
κ επειδή εδώ δεν είμαστε 'πρώτο θέμα' ή συγκρότημα Λαμπράκη θα βγάλω λίγο προβληματισμό... καλοπροαίρετο κ χωρίς παρεξηγήσεις!
καταρχήν δε νομίζω ότι σε καμιά ομάδα σαν τη δικιά μας χωράνε αποκλεισμοί ή ότι πρέπει να πάει περίπατο το ουδείς αναντικατάστατος (περαν των 18-) ή το κλασικό 'στο δεύτερο μην ανησυχείς' ή τα ωραία λόγια του κόουτς για το ότι στον πάγκο κάθονται εξίσου ...καλοί παίχτες για να βοηθήσουν την κατάλληλη στιγμή!
κ για να το δέσω κάπως το ό,τι χάνουμε από το φράγκο π.χ δεν καθιστά κανέναν "άβγαλτο" απ' το
ματς κι ας είναι αυτός ο άλλος (ο παγκίτης) 130 κιλά κι ας έχει μάθει... μπάλα - αρκετά χρόνια μετά το κολυμβητήριο - στο παλέρμο με το φούντα κ τον τσαντέρη κ με το σεραφείμ... βεβαίως κ ας μην ήταν ποτέ στην ίδια παρέα με τον τον κ τον, απ' την άλλη ούτε ο ίδιος δικαιούται ολόκληρο ημίχρονο όταν είναι σίγουρη πλέον η ήττα ή ολόκηρο αγώνα όταν είναι ντίρλα ο ο και ο!
τέλος από πότε η άνοδος για την Αρζεντίνα είναι αυτοσκοπός ή πανάκεια τόσο ώστε να σπέρνει έριδες μια ήττα ή για να λέμε σ'εναν αγώνα ότι δεν κάνουμε κ δεν θέλουμε ν' ανέβουμε μ' ενστάσεις κ στον άλλο να το σκεφτόμαστε ως ενδεχόμενο στο 89'?
σόρυ αν βγήκε ως γκρίνια ο προβληματισμός αλλά οι προσδοκίες -κ όχι η προσπάθεια κ οι ψυχολογικές τονώσεις- δεν πρέπει να συγχέονται με τις δυνατότητες ατομικές κ συλλογικές(για να μη βάλω κ το θέμα συνέπεια) της ομάδας καθώς κ με το στόχο που είναι η άνοδος βέβαια αλλά δε θα αλληλοσκοτωθούμε κιόλας άμα δε συμβεί!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. Να θυμίσω τη σύνθεση της ομάδας μας στο διπλό στον πρώτο γύρο μέσα στο Φράγκο?

korleone είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣEΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΞΩ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

σωστός κορλεόνε στο ό,τι πρέπει να τα λέμε από κοντά αλλά δεν είναι πάντα κ το πιο ανώδυνο ή το πρέπον ειδικά μετά από μια ήττα όπου το κλίμα θα βαραίνει ακόνα περισσότερο!
τώρα όσον αφορά την άνοδο δεν είναι αδύνατη αλλά αφού είματε εραστές με το τόπι κ ειλικρινείς το θέμα ως τώρα όταν πήραμε τα παιχνίδια δε νομίζω ότι ήταν τα ονόματα... αλλά το πάθος, η γκάβλα για το ματς ίσως όχι πάντα συνδεδεμένα με την άνοδο αλλά με την Κυριακάτικη αρρώστια!
γι' αυτό να θυμίσω τη δύσκολη ήττα απ' το σφαγείο... της Πτελοπούλας κ τη νίκη στο Φράγκο ή στο Δράκο κ σε αντιστάθμισμα την ήττα από Αγ. Τριάδα κ Φράγκο που ήμασταν υπερπλήρεις από 11άδα, δελτία κ συμμετοχές!

brigate autonome livornese είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

IN MODERN FOOTBALL THERE ARE STILL REBELS... VAMOS

Ανώνυμος είπε...

IN MODERN FOOTBALL THERE ARE STILL REBELS... VAMOS

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ..!!! VAMOS COMPANEROS

Ανώνυμος είπε...

έλα μωρή αρρώστια Λιβόρνο!
satanako το παράτησες το blog στην τύχη του, ούτε ενημέρωση για βαθμολογία ούτε σχόλια ούτε τίποτα! γιατί? μήπως έχασες την πίστη σου στην Ο.Π.Λ.Α, την αισιοδοξία σου για την άνοδο?

dpaputsis είπε...

Το βλέπω λίγο πεσμένο το forum τώρα τελευταία. Καλέ μου κοκκινοσφύρι άνοιξε καμία κουβέντα να πάρουμε μέρος...έχεις εσύ τον τρόπο σου.
Πάμε παλικάρια ανεβαίνουμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

έτσι μπράβο ρε παπούτσεβιτς πες τα αφού θκός μας είσαι κατά βάθος από τότε που 'παιρνες τα μονοκούκια με την ΠΚΣάρα στους ηλεκτρολόγους της Σαλονίκης! άιντε γιατί μου φαίνεται ότι μερικοί έχασαν την πίστη τους στην ομάδα κ στο ασπρογάλαζοκ σταμάτησαν το διάλογο κ την εμψύχωση μεταξύ μας.

dpaputsis είπε...

Λοιπόν αύριο με την Πτελοπούλα όλοι μαζί (εγώ δυστυχώς έχω δουλειά και θα λείπω) φτερά στα πόδια, σιδερένια κεφάλια και ορμή στην καρδιά. Ο ποδοσφαιριστής της Argentina πρέπει να κινείται σαν το ψάρι μέσα στο νερό....κατά παράφραση ιστορικού επαναστάτη.

Στο άσχετο παραθέτω μερικά συνθήματα τοίχων που βρήκα και πιστεύω αξίζουν...

-Απαγορεύεται το Απαγορεύεται

-Μην στηρίζεις τα όνειρά σου στ'άστρα, γιατί αυτά δεν στηρίζονται πουθενά

-Οι νόμοι και τα διατάγματα καταργούνται στα οδοφράγματα

-Ξεκουμπώστε το μυαλό σας τόσο συχνά όσο ξεκουμπώνετε το παντελόνι σας

Ανώνυμος είπε...

συνθημάτων συνέχεια...

ARGENTINA μου σε αγαπώ είσαι κάτι το μοναδικό στις χαρές κ τις λύπες μαζί μαναχά φυλακτάρα εσύ!

Κι αν δεν έχω καθόλου λεφτά ΑΡΖΕΝΤΙΝΑ τα πήρες κι αυτά
Κι αν δεν έχω λαθόλου μυαλό ΑΡΖΕΝΤΙΝΑ το πήρες κι αυτό ο ο!

ANTIFA Ο.Π.Λ.Α. ARGENTINA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
G 19-18
SERMENIK JUNIORS FC