Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Αγ . Τριάδα - Φυλακτή 4-2

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Argentina στην έδρα της Αγίας Τριάδας . Παρόλο που προηγήθηκε με 0-1 και πήγε στο ημίχρονο με σκορ 2-2 ηττήθηκε στο τέλος με 4-2 . Τα γκολ για την Argentina πέτυχαν ο Ρουμελιώτης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Φαλιάγκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sas eipa na proseksete to 10ari apo ta markotsia (agia triada)

Ανώνυμος είπε...

κ γω σας είπα κ σας τραγούδσα:
...VAMOS CAMPEON VAMOS CAMPEON VAMOS CAMPEON...

Ανώνυμος είπε...

kalimera omadara!!!!exo kero na sxoliaso ,blepete i texnologia den me boithise na empsixoso tous pextes tis omadas!!!tora omos irthe i ora gia tin epistrofi...

''ARGENTINA GERA PEKSE ME TSAMPOUKA KAI O KOSMOS THA TRAGOUDA...ME TON TSONO ARXIGO KAI TON DARKO FOYNTARISTO I AGIA TRIADA THA TREXEI NA GLITOSEI APO TIN TESSARA POY THA FAI,KANEIS DEN THA TIN SOSEI... ''

bill

Y.S.Agapite red hammer tha se parakalousa na deixneis to talento sou sto gipedo kai na afiseies na poihmatakia gia autous pou ta katexoun,den exoume bgalei tzampa mia filosofiki kai tin anotati sxoli athlitikis poihshs..

dpaputsis είπε...

Αυτό το 10άρι από τα μαρκότσια τι είναι? Παιχτούρα ή κλαδευτήρας?

vasiliss80 είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑΟΥΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ RED HAMMER ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΡΕ ΚΩΛΟΤΣΙΩΝΕ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.VAMOS ARGENTINA!!!

vasiliss80 είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑΟΥΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ RED HAMMER.ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΡΕ ΚΩΛΟΤΣΙΩΝΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.VAMOS ARGENTINA!!!

Ανώνυμος είπε...

bill μήπως έχεις σχέση με τον ταμτάκο;
φχαριστώ για την οπαδική... "εμμονή" σου, αλλά θα σου απαντήσω όπως πρέπει, όλοι υπηρετούμε τον ίδιο στόχο από άλλα πόστα και ...αποδόσεις κάθε φορά, δηλ. το "ξεγκάβλωμα" κάθε Κυριακή και την άνοδο στο τέλος της σεζόν...
μπατσάκο κάτι που λεν οι αναρχικοί θα στο πω παραλλαγμένο, καμιά αστυνομία, κανένας ...εξουσιαστικός-κατασταλτικός μηχανισμός δε γράφει ή δεν αλλάζει την ιστορία παρά μόνο το κίνημα που περνά από πάνω τους, δηλ. από πάνω σου... πάντως καλούτσκος ήσαν προψές δεν τά΄φτυσες αμέσως!

ΥΓ. κρατήστε το σημερινό νέο αγώνα μας έχει αφιέρωμα, μου τό' πε ό satanakos

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στο παιδί δίπλα από το...νεκροτομείο!! Γρήγορη ανάρρωση, γιατί χρειαζόμαστε goalkeeper με το πάθος του Νικόλα..

satanakos είπε...

Το ιατρικό ανακοινωθέν της ομάδας λέει ότι ο Μάλαρτζ έβγαλε σήμερα το νάρθηκα .Σε μία εβδομάδα θα βγάλει και τον επίδεσμο και με τη νέα χρονιά θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.Χρόνια πολλά Νικολάκη και περαστικά.

Επίσης κάτι πήρανε τα αυτιά μου ότι ο αρχηγός Red Hammer θα απουσιάζει από τον αγώνα της Κυριακής λόγω υποχρεώσεων του με το κόμμα.Πιστεύω πως πρόκειται για συμπαιγνία της ΚΟΒΑ Αγίας Τριάδας και κεντρικού γραφείου του ΚΚΕ για να μας στερήσουν τον δυναμικότερο παίχτη μας.

Υ.Γ 1. Gourou δεν μας ξεκαθάρισες τι να προσέχουμε στο δεκάρι των μαρκοτσίων.

Υ.Γ 2.Παρακαλείται όποιος οπαδός της Argentina διαθέτει κάμερα και σκηνοθετικές ικανότητες να καλύψει τον αγώνα της Κυριακής.

Ανώνυμος είπε...

Nai arxonta apokalifthika...eimai distixos soi me ton tamtako!!!!auto omos den simainei oti prepei na ipostirizo ton gampro mou i ton simpethero mou...matia exo kai blepo diladi akouo poios kaneis ti diafora!!!!!red hammer kai ta muala sta kakgela..!..

Ανώνυμος είπε...

einai pextaras to dekari leme gourou'''

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεντεσμα εξαφανισε τον παιχταρα τον Ντιεγκο(το 10αρι της Βερντερ) στο 10αρι της Αγιας Τριαδας θα κολλησει?Μαζι με τον satanako δεν θα τον αφησουν να ακουμπησει τη μπαλα.

dpaputsis είπε...

Την Κυριακή όλοι Αγία Τριάδα...Παίχτες ,φίλαθλοι και καμεραμεν.
Ρε παιδιά το όνομα της αντιπάλου μόνο εμένα εξιτάρει?

dpaputsis είπε...

Α και Νικολάκη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να φτάσεις ψηλά...Να κατακτήσεις τον ΟΛΥΜΠΟ...

Ανώνυμος είπε...

τα χρόνια πολλά στο γίδ' τα' πα από τηλεφώνου κ ισχύουν για όλους τους Νικολάδες αλλά κ για το φίλο μας μεταπτυχιακό φοιτητή στη Ρόδο που' χει τα γενέθλια τ' σήμερα κ που του' φαγα τη θέση λόγω απόστασης!
satan άμα ήταν εδώ λες να επέλεγε αυτόν ο κόουτς λόγω κοιλιακών κ φυσικής κατάστασης αντί για το "ειδικό βάρος" το δικό μου;
τώρα για την ΚΟΒΑ Αγ. Τριάδας δεν ξέρω αν υπάρχει ή αν διαλύθκε με τη διάσπαση γιατί πριν το 1991 ήταν γραμματέας ο Βάιος ο Αναγνωστόπουλος όπως έλεγε κ στο βιογραφικό του ως υποψήφιος βουλευτής το0υ ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα, έτγσι για να ...τονισει το κομμουνιστογενές παρελθόν κ την καταγωγή του κ όχι το ...συμβιβασμένο παρόν του!
Πάντως όντως η ΚΟΘ με χρειάζεται αλλά το μισό μυαλό κ η καρδιά θα' ναι στο γήπεδπ μαζί σας!
Ας φέρει κανένας κινητο με 3G αν έχει για να δω κ ν' ακούσω έστω τo πρώτο VAMOS πριν την έναρξη!

Ανώνυμος είπε...

έτσι bill μην ξεχνάς ότι συνυπήρξαμε κ στον ίδιο μεγάλο σύλλογο, στον Κ.Ο.Κ πριν με κερδίσουν τα ομάδικα αθλήματα του πόλο κ της μπάλας!
κ συ ύπτιο δεν έχεις για στύλ;

ΥΓ. Κ να ακούς περσσότερο τον παππού κ όχι το γαμπρό στα πολιτικά, ξέρει αυτός λόγω μαχών κ αγώνων κ δεν εννοώ ποδοσφαιρικών...

Ανώνυμος είπε...

Xronia polla Niko gia xtes...

Min anisixeis ton pappou mou ton akouo...panta...alla exo ena geniko parapono na kano sto block mas,den einai dinatoN na milane ginekes gia tin omadara,mporoun na asxolithoun me psonia me rouxa alla oxi me mpala..!!...

"TAMTAKO TRABA NA PSONISEIS STO EMPORIKO KAI ASE TIN OMADARA NA PAREI TO DIPLO"

Ανώνυμος είπε...

erotisi:pote stamataei to protathlima gia xristougenna
??

satanakos είπε...

Άγνωστο πότε σταματάει το πρωτάθλημα.
Όταν ενημερωθούμε από την ΕΠΣΚ θα σε ενημερώσω Bill.

Ανώνυμος είπε...

Bill οταν εγω πηγαινα στο Χαριλαου μεσα στους Ολυμπιακους εσυ ακομα δεν ειχες βγει εξω απο τη φουστα της μανας σου.Για να μην πω κ για την πρωτη φορα που πηγες στο Καραισκακη κ για να σε αφησουν οι γονεις σου να πας επρεπε να εγγυηθει ο Λεντεσμα κ να σε περιμενουμε εγω κ ο Λεντεσμα κατω απο το γηπεδο.Αν εχεις τα κοτσια παραδεξου οτι την αποκτηση της ολυμπιακης ιδεας την οφειλεις αποκλειστικα σε εμενα.
Υ.Γ. Το site αυτο ειναι για την Argentina κ οχι για προσωπικες κοντρες.Αντε γραψε τωρα κανενα ποιηματακι για την ομαδαρα.

dpaputsis είπε...

Ειρήνη τέκνα μου Χριστούγεννα έρχονται...

Υπογραφή : Big Brother

Ανώνυμος είπε...

Tamtako ena tha po kai klinei edo i koubenta...



"KAPOIA STIGMH PRIN GNORISEIS TON LEDESMA ELEGES OTI O NIKOPOLIDIS BAZEI GOAL KAI EINAI EPITHESI"



kalo bradi

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΚΟΤΣΙΩΝ!

ΥΓ.
για σκληροπυρηνικούς μόνο:
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ!

ΜΑΪΑΜΙ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ
ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ!

ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ-ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ
ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΑΡΑΣ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε red hammer μπας κ σου εχει λειψει πολυ το παιδι απο τη Ροδο κ κοντευεις να σαλταρεις?Θα μας κουφανεις με αυτα που γραφεις.Τελος παντων ενα ειναι το θεμα τωρα.Διπλο την Κυριακη κ βουρ για τη βητα ερασιτεχνικη.

Ανώνυμος είπε...

ο Ροδίτης δε μου' λειψε "παικτικά" αλλά φιλικά!
απ' την άλλη είναι φυσιολογικό εφόσον θα χάσω το ματς να προσπαθώ με το δικό μου ιδιαίτερο πολιτικοοπαδικό τρόπο να συνεισφέρω στο ψυχολογικό ντοπάρισμα των συμπαικτών μου!
άσχετο αν καμιά φορά δεν πετυχαίνει η ομοιοκαταληξία πάντα!
λεντέσμα να σ' εξαγριώσω λίγο; διπλό στο καραϊσκάκη βερντέρ ολέ ολέ

Ανώνυμος είπε...

Διπλο στην Αγια Τριαδα red hammer.Στο Καραισκακη ασσος στο νερο.

Ανώνυμος είπε...

δεν πειράζει αδέρφια!
αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!
τώρα την προσοχή μας την Τετάρτη για να' χει επιτυχία η πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό η μάλλον τα αντιασφαλιστικά-αντιλαϊκά μέτρα κ την Κυριακή στο παιχνίδι και την επιστροφή στις νίκες με το Δράκο!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στους Σπυράδες τους Πλακέους όπου κι αν βρίσκονται (Σάμο,Αθήνα,Λάρισα κλπ)

Ανώνυμος είπε...

Kalispera palikaria...xronia polla ledesma kai sygxaritiria gia xtes!ton ekanes ton diego alifi!!!Loipon omadara ola kala alla apo ti stigmi pou xasame den blepo palmo,den einai dinaton mia itta na mas riksei to ithiko den einai efikto dioti i omada mas einai sinithismeni na proxora me to kefali psila...kai etsi prepei na ginetai..oso anafora tis fetagrafes,diabazo efimerides alla einai 'radio arvila' thalo na diloso oti enas paixtis pou kanei treli doulia sto kentro kai einai diathesimos,orismenoi tha katalaboun poion ennoo,an kai einai orimis podosfairikis sxolis exei xronia empiria apo ta diskolopatita gipeda tou 5x5 stin karditsa!!!!pisteuo tha kanei tin diafora...


Y.S.ston eleuthero xrono tou poulaei DEPON

Ανώνυμος είπε...

Βill συμφωνω με αυτη τη μεταγραφη κ την εχω προτεινει εδω κ πολυ καιρο.Ειναι εμφανες οτι απο την αμυνα της ομαδας λειπουν η δυναμη κ το παθος ενος τετοιου παιχτη.Α και κατι αλλο.Καλυτερα τις θεσεις των παιχτων στην 11αδα να τις καθοριζει καποιος που γνωριζει τουλαχιστον τα προσοντα τους(π.χ. ο Παυλης που τους ξερει ολους).Κ ο νοων νοειτω.

Ανώνυμος είπε...

mhpws xerei kanenas me thn enstash ti egine?
thn kaname ,den thn kaname?

satanakos είπε...

Για ποια ένσταση μιλάς ακριβώς Άτσαλε?

Ανώνυμος είπε...

epeidh o diaithths pou epaixe sto 2o hmixrono exei deltio kai paizei sth mara8ea den xerw kata poson mporouse na diaithteusei.alla outws h allws twra einai polu arga.
as pame kala sta upoloipa paixnidia
kai auto einai deutereuon.
epishs pleon h edra mas gia fetos 8a einai to ghpedo ths melissas!!!!
Kalh mas arxh!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

epeidh o diaithths pou epaixe sto 2o hmixrono exei deltio kai paizei sth mara8ea den xerw kata poson mporouse na diaithteusei.alla outws h allws twra einai polu arga.
as pame kala sta upoloipa paixnidia
kai auto einai deutereuon.
epishs pleon h edra mas gia fetos 8a einai to ghpedo ths melissas!!!!
Kalh mas arxh!!!!!!!!!

korleone είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ.VAMOS ARGENTINA