Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Πτελοπούλα - ΑΟ Φυλακτή 4-3

Η πρώτη ήττα για τη Φυλακτή στη φετινή περίοδο είναι γεγονός . Η Αργεντίνικη ομάδα ηττήθηκε στο γήπεδο της Πτελοπούλας με 4-3 από την ομώνημη ομάδα . Έντονα τα παράπονα της φιλοξενούμενης ομάδας για τη διαιτησία που ανέχθηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών παιχτών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai ntroph gia ton diethth kai tn parea tou pou adikeisan mia tetoia omada...parola ayta omws h argenthna* tha prepei n koitaksei t mellon t opoio sigoura tha einai polu lampro kai olo epityxeies.kai pisteu polu sthn anodo ths h opoia kata tn gnwmh mou 8a polu aneth
y:A!k ena teleutaio...me Le0 Mineiro,dj Gatsis,captain faliagas,proponith raul,stelenxo ths omada baggelakos...(k olla t upoloipa paidia)h anodos 8a einai akoma poio eukolh:) VAMOS RE!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σατανάκο θα βοηθούσε να αναφέρεις τις 11αδες που παρατάχθηκαν στο γήπεδο, καθώς και τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΑΘΗ της διαιτησίας.

satanakos είπε...

Δεν απεβαλε 2παιχτες της Πτελοπουλας με δευτερη κιτρινη για αντιαθλητικα μαρκαρισματα κ δεν εδωσε καθαρο πεναλτι υπερ της Φυλακτης.Αντιθετα το πεναλτι της Πτελοπουλας το εδειξε ...τρεχοντας.Για να μην αρχισω να λεω κ για ανθρωπο των γηπεδουχων που σε ολη τη διαρκεια του αγωνα ειχε τον εναν βοηθο διαιτητη απο κοντα καθως κ αλλα τραγελαφικα που καταδεικνυαν την ανεπαρκεια του διαιτητη κ του ενος βοηθου.Απορω,δεν τους ελεγχει κανενας?Καταστρεφουν το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο μην προστατευοντας τους παιχτες απο "δρεπανια".Παιζουμε ποδοσφαιρο ερασιτεχνικα για να ασκηθουμε κ να ειμαστε υγιεις.Αυτος που δουλευει στον ιδιωτικο τομεα πως θα ερθει να παιξει?Ειναι λογικο να φοβαται αφου ενας τραυματισμος μπορει να σημανει κ την απολυση του.Και αυτα δεν τα λεω επειδη χασαμε το συγκεκριμενο παιχνιδι.Ειναι πραγματα που πρεπει να τα λαβουν σοβαρα υποψη οσοι θελουν να λενε οτι ασχολουνται κ επιδιωκουν την προοδο του ερασιτεχνικου αθλητισμου.Εκτος κ αν δεν θελουν νεολαια υγιη κ δυναμικη,αλλα "φυτα" απο το αλκοολ κ τα ναρκωτικα,ωστε να μην εχουν κ πολλες αντιδρασεις σε οσα θελουν να περασουν...